Registreren en aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van GISBlox dient u een GISBlox-account aan te maken. U beheert dit account via het GISBlox Account Center. Op onderstaande pagina vindt u informatie over het maken van een GISBlox-account en het aanmelden met een bestaand account.

Inhoud

Een nieuw account maken

U dient een GISBlox-account aan te maken als u gebruik wilt maken van de diensten van GISBlox. Maak een nieuw account via de registratie-pagina van het GISBlox Account Center.

 1. Vul het Nieuw account-formulier in en klik op de knop Maak account aan. GISBlox Account Center - Registratie
  Opmerking
  Het e-mailadres dat u opgeeft wordt gebruikt om uw registratie te bevestigen.
 2. Nadat uw gegevens verwerkt zijn, ziet u het volgende scherm: GISBlox Account Center - Registratiebevestiging Er is een e-mailbericht gestuurd naar het adres dat u heeft opgegeven. Open deze e-mail en lees de instructies in het bericht om het registratie-proces te voltooien.
 3. Als de activatie is geslaagd, dan verschijnt het volgende scherm: GISBlox Account Center - Activatie geslaagd U heeft nu een geldig GISBlox-account waarmee u zich kunt aanmelden bij het GISBlox Account Center. Klik op de knop Inloggen en abonnement kiezen om een proef-abonnement af te sluiten op één of meer GISBlox-diensten.
  Activatie mislukt? Kijk dan op deze pagina voor tips.

Aanmelden met een bestaand account

Volg onderstaande stappen om u aan te melden.

 1. Meld u aan via https://account.gisblox.com. Het onderstaande scherm verschijnt: GISBlox Account Center - Welkom Klik op de knop Aanmelden.
 2. In het vervolgscherm voert u het e-mailadres en wachtwoord in dat u tijdens het registratieproces heeft opgegeven. Klik nogmaals op de knop Aanmelden om verder te gaan. GISBlox Account Center - Aanmelden Krijgt u geen toegang tot uw account? Kijk dan op deze pagina voor tips.
 3. Nadat u bent aangemeld verschijnt de volgende pagina: GISBlox Account Center - Mijn Account Op deze pagina beheert u uw account en sluit u abonnementen af op de GISBlox-diensten. Meer informatie over deze functionaliteiten vindt u op de betreffende pagina's in de GISBlox-bibliotheek.

Verwante onderwerpen

Laatst gewijzigd: 2018-11-20