Thema-pagina

Grid Studio 1.0

Op de Thema-pagina ziet u een overzicht van de beschikbare thema's, maakt u een nieuw thema aan of verwijdert u bestaande thema's. Thema's worden gebruikt om gridkaarten te groeperen, zowel in Grid Studio als Grid Viewer.

Werkbalk

De werkbalk bovenaan de pagina bevat de volgende knoppen:

werkbalk
  • Knop Nieuw - met deze knop maakt u een nieuw thema aan
  • Knop Verversen - een druk op deze knop ververst het thema-overzicht
  • Knop Help - deze pagina

Elementen op de pagina

Het grootste deel van de pagina wordt ingenomen door de overzichtstabel met de beschikbare thema's. Hierin staan de naam, de informatie-URL (optioneel) en een verwijdermogelijkheid.

overzicht
  1. Dit is de naam van het thema. Deze kunt u niet wijzigen, alleen verwijderen.
  2. Informatie-URL: deze kan verwijzen naar een website of online gepubliceerd document, met daarin meer informatie over de gridkaarten met het betreffende thema. Als u bijvoorbeeld een thema genaamd 'Migratiestromen' heeft aangemaakt, dan kunt u via de informatie-URL meer informatie geven over het betreffende onderzoek. De URL naar de website of het document wordt getoond in Grid Viewer.
  3. Verwijder: verwijdert het thema. De gridkaarten die onder het betreffende thema zijn gemaakt, worden niet verwijderd. Op de Gridkaarten-pagina wordt in plaats van het thema de tekst '(Geen thema)' getoond.

Meer informatie

Laatst gewijzigd: 2018-10-18